LR-RGB-Dit-is-het-mooiste-ooit

Ja natuurlijk bestaat het mooiste ooit, maar wat mooi is voor mij is triviaal voor de ander. Een stuk schrijven dat stelt dat ‘dit’ het mooiste ooit is dus eigenlijk onbegonnen werk, een boek daarentegen heeft een veel grotere kans van slagen. Daarom stelden Mark en ik voor het derde jaar op rij een boek samen en stelden aan onszelf en 97 andere de vraag die Viktor&Rolf voor ons verzonnen: Wat is het mooiste dat je ooit hebt gezien?“.

Het resultaat is een verzameling fantastische verhalen, die zo divers zijn als dat ze verrassend zijn van Abdelkader Benali, Lavinia Meijer, André Kuipers, Wende Snijders, Joep van Deudekom, Maaike Ouboter, Peter van Uhm en nog eens 90 anderen.

Dat ik hier niet alleen een heel voor de hand liggend verkoop praatje lig te houden wordt wel bewezen door de mooie recensie in de Volkskrant die ons afgelopen week 4 sterren gaf. Ben je nog niet overtuigd, kijk dan eens naar het meesterlijke interview dat Mark en ik heden morgen gaven bij boeken met Wim Brands van de VPRO.

Hopelijk veel lees plezier en op naar volgend jaar voor editie 4!