Moon and trees _ Daniel Lowe
Een zeer subjectieve verzameling van de beste, slechtste en meest interessante stukken van de afgelopen dagen.
Nederlandstalig

NIEUWS

De foute maan op sinterklaaspapierRUG - Het veelbesproken onderzoek van de Groningse astronoom Peter Barthel over afbeeldingen van de maan op Sinterklaaspapier. Publiciteitsstunt of serieuze wetenschapscommunicatie? Peter Barthel gaf zelf toelichting in Pauw en Witteman op Sinterklaasavond. (ET)

OPINIE

Adembenemende domheidDe Pers – Doe het milieu gewoon af als linkse hobby, dan kun je het lekker negeren. Sterke column van Marcel Hulspas (AB)

Engelstalig

NIEUWS

Nieuwe cel-onderdelenNature News – De klassieke tekeningen van cellen in biologieboeken zijn misschien aan vernieuwing toe. Nature News zet de nieuw ontdekte cel-onderdelen op een rijtje. Mét mooie plaatjes. (ET)