logo-fixed

Overal worden we platgegooid met lijstjes, ook in de wetenschap: Nature heeft er een, Science heeft de “2010 Breakthrough of the Year”, “Top-10 ScienceNOWs” en doet er nog een schepje bovenop met de beste “Insights of the Decade”. Wat vinden de auteurs van Sciencepalooza? Dit jaar beknopte en uitgebreide lijstjes, voor een kwartier verdwalen op internet of een 10sec quick-fix…Na 3 dagen van lijstjes eindigen we hier……

Die wetenschappers zijn maar rare mensen. Ze hebben wensen, tics, verlangens, materialen, ideeën, stereotypes, normen, dromen, gesprekken, websites, opinies, voorkeuren, gebruiken, methodes en discussies. Maar vooral visualisaties van hoe we allemaal met elkaar converseren, interacteren en…………..dansen.

Human Sonar = Human Dialogue = Human Symphony. Zonder elkaar zijn we nergens. Niets menselijks is ons vreemd.

Gelukkig nieuwjaar van iedereen @ Sciencepalooza.nl