Daar zijn we dan. Totaal gestroomlijnd; mooier, strakker en beter dan ooit met een logo dat ademt. Een fantastische vervolgstap in onze succesvolle ontwikkeling. We zijn opnieuw geboren!

Sciencepalooza begon zo’n twee jaar geleden als experiment, kreeg binnen het jaar de Dutch Bloggie in de schoot geworpen voor ‘Beste wetenschap en technologie weblog van Nederland’ en groeit langzamerhand uit tot dé wetenschappelijk stem van Nederland. Hier kun je terecht voor je dagelijkse shot nieuwigheid. Ben je opzoek naar een fijne discussie of het vormen van een mening over een wetenschappelijke ontwikkeling dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met bijna dagelijks nieuwe stukken op sciencepalooza, wekelijkse publicaties in de Groene Amsterdammer en de Volkskrant en met enige regelmaat in EOS zijn we op weg de wereld te veroveren. We zijn zo booming als China en zo rechtgeschapen als Wikileaks. Maar daar blijft het niet bij, het komende jaar zullen we nog meer van ons laten horen; meer wetenschap, meer opinie en discussie, nieuwe schrijvers en nieuwe onderwerpen. En dit alles door de mensen die met hun poten in de modder staan; de wetenschappers zelf.

Gelukkig bouwen we verder op onze geweldige kwaliteit, dat neemt niet weg dat we altijd op zoek zijn naar jouw input. Dus heb je wat te vertellen begeef je dan in een discussie op deze site of schrijf een stuk en stuur het in naar gastbijdrage@sciencepalooza.nl.

Wil je op de hoogte blijven van alles sciencepalooza abonneer je op de wekelijkse nieuwsbrief (zie voorpagina), wordt onze vriend op facebook en volg ons via twitter. Laat hieronder eens weten wat je van sciencepalooza vindt, wat je denkt van de nieuwe vormgeving en wat er beter kan in de toekomst.