Ben je nog niet op vakantie geweest deze zomer dan is dit misschien iets voor je: een negendaagse reis naar Yosemite een van de mooiste nationale parken in de VS!

Voor maar $2250 reis je vanaf San Francisco (zelf even je vliegticket naar SF regelen) met luxe touringcar geheel verzorgd naar Yosemite. Daar krijg je rondleidingen van echte wetenschappers van het “Institute for Creation Research“. Zij zullen je meenemen naar adembenemende plekken als Half Dome, de Mariposa vallei met reuzen Sequoia’s en Glacier Point. En geheel bij de prijs inbegrepen wijzen ze je op elk van deze plekken op het overweldigende bewijs voor gods creatie!

Dezelfde wetenschappers verzorgen ook dagelijkse gebedsdiensten dus dat zit ook wel snor.

Ben je pastoor dan heb je geluk want dan krijg je een korting van $250!

Keer deze zomer terug naar Genesis met het “Institute for Creation Research”. Wees er snel bij want er is maar beperkt ruimte!