Als je een beetje welopgevoed bent nies je met een zakdoek of hand voor je mond. En dan daarna vooral niet mensen de hand schudden voordat je ze gewassen hebt (je handen) want dan had je ze net zo goed recht in het gezicht kunnen niezen.

Al die berichtgeving, aandacht en hype met betrekking tot de varkensgriep van de afgelopen weken zou je bijna vergeten dat we net waren bekomen van de dreiging van de vogelgriep (terwijl die dreiging er nog altijd is) en daarvoor zaten we toch redelijk in spanning of SARS nu wel of niet een dodelijke pandemie zou veroorzaken.

Goed, genoeg zorgen gemaakt voor nu, tijd voor wat onschadelijke ontspanning. Niet helemaal onschadelijk want via de link hieronder kom je bij het zeer verslavende “SNEEZE! STOP THE SWINE FLU”. Het doel is om zoveel mogelijk mensen met 1 rake, snotterige, slijmerige en zeer besmettelijke nies te besmetten. Gele popjes zijn bejaarden, rode zijn kinderen en paarse zijn volwassenen. Ze zijn meer of minder makkelijk te besmetten, lopen op verschillende snelheden en niezen ook meer of minder hard.

Ik heb je gewaarschuwd, 1x spelen en je bent besmet (ja ja hele fijne woordspeling!). Oh en als je langs level 10 komt laat me alsjeblieft weten hoe, want ik krijg het niet voor elkaar…

Games at Miniclip.com - Sneeze
Sneeze

Help to prevent the spread of the swine flu by catching your sneezes with a tissue.

Play this free game now!!